Fotograf: Diana Oldenburg

Nominera till ny 1:e vice ordförande och förhandlingschef

Vid det extrainsatta Centrala Representantskapets möte den 16 januari 2020 sker fyllnadsval till 1:e vice ordförande och förhandlingschef i förbundet. Som medlem har du nu möjlighet att skicka in nomineringar.

Publicerad:

Den 16 januari är det dags för val i Elektrikerförbundet. En ny förhandlingschef måste väljas då tidigare förhandlingschef Urban Pettersson numera är förbundsordförande. Förutom att välja en ny förhandlingschef efter Urban Pettersson har även förbundets 1.e vice ordförande, Per-Håkan Waern, ställt sin plats till förfogande.

Som medlem kan du nominera genom att skicka ditt förslag till din lokala verksamhetskrets.

Hitta din verksamhetskrets

Din verksamhetskrets ser därefter till att din nominering behandlas av den lokala valberedningen. Du måste skicka in din nominering innan den 2 januari 2020. Valberedningarna ska sedan se till att nomineringar skickas till centrala valutskottet för behandling senast den 3 januari 2020.

Det är viktigt att påpeka att de som är nominerade ska vara tillfrågade och ha accepterat sin nominering och att samtliga nomineringar ska gå genom de lokala valberedningarna innan de sänds in till centrala valutskottet.

Uppdaterad: