Lämna ditt medgivande att vi får ringa dig – testa Jobbkollen året ut

Just nu kan du som inte redan är medlem i Elektrikerförbundet få möjlighet att prova på vår medlemsförmån Jobbkollen, som gör det enklare för dig att söka jobb. För att testa tjänsten kostnadsfritt fram till 31 december 2020 är allt vi begär ditt medgivande att få ringa dig och berätta om facket.

Fyll i formuläret nedan så kommer vi ringa upp dig och berätta mer om vad ett medlemskap i Elektrikerförbundet innebär. Du binder på inget sätt upp dig till att bli medlem, utan vi vill bara berätta mer om fördelarna med ett medlemskap – så får du sedan bestämma själv om du vill bli medlem.

Efter att du har fyllt i formuläret nedan kommer du till en sida med länk till Jobbkollen där du kostnadsfritt kan regristrera dig för tjänsten. På Jobbkollen har vi samlat alla lediga jobb som du kan söka digitalt inom elbranschen. Du behöver bara registrera ditt CV en enda gång – så gör Jobbkollen jobbet åt dig.

Du som är medlem når Jobbkollen via mina sidor. Du som inte är medlem men som redan gett ditt medgivande nedan att vi får ringa dig och som har registrerat dig för Jobbkollen kan enkelt fram till den 31 december 2020 logga in här:

Logga in på Jobbkollen

Lämna ditt medgivande – testa Jobbkollen året ut

Jag ger mitt medgivande till att Elektrikerförbundet får ringa mig och berätta om facket. Efter samtalet kommer vi inte kontakta dig igen. Dina personuppgifter kommer sparas fram till och med 2020-12-31, för att du ska få tillgång till Jobbkollen, och därefter raderas personuppgifterna från våra system. Läs mer om hur dina personuppgifter hanteras här: www.sef.se/gdpr (Obligatorisk)

Det här är Jobbkollen

Håll koll på nya jobb med Jobbkollen! På Jobbkollen har vi samlat alla lediga jobb som du kan söka digitalt inom elbranschen. 

Att söka nytt jobb är både tidskrävande och omständligt. Man ska hålla koll på massor av jobbsajter. På Jobbkollen behöver du bara registrera ditt CV en enda gång – så gör Jobbkollen jobbet åt dig.

När du söker nytt jobb, kom ihåg att alltid kolla så att företaget du söker till har kollektivavtal! Använd gärna Kollektivavtalskollen, en tjänst där du själv kan kolla om en arbetsgivare har kollektivavtal med Elektrikerna!

Du är också alltid välkommen att höra av dig till vår medlemsservice Kontakten på 0771-10 14 00 eller kontakten@sef.se om du har frågor eller funderingar!

Granskad: